AMSTERDAM - THQ heeft tijdens de E3 een eerste indruk gegeven van de volgende WWE SmackDown vs RAW-titel. Bovendien heeft de uitgever bekend gemaakt dat Darksiders de eerste dag van het nieuwe jaar zal verschijnen.

WWE SmackDown vs RAW 2010 wordt het nieuwste deel in de worstelserie die al jaren loopt.

THQ verzekert 'meer spelersvrijheid in de franchise' en 'de meest authentieke, vermakelijke en onweerstaanbare simulatie' van de worstelsport ooit.

In WWE SmackDown vs RAW 2010 wordt er geworsteld door John Cena, Undertaker, Randy Orton, Edge en Rey Mysterio.

De game zal deze herfst uitkomen voor de PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Wii en Nintendo DS.

Darksiders

Darksiders 2 is al in ontwikkeling, maar het eerste deel moet nog uitkomen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. In de actiegame Darksiders: Wrath of War kruipt de speler in de huid van War, een van de vier ruiters van de Apocalypse.

Als hij samen met de andere drie ruiters de mensheid heeft uitgeroeid, wordt War zonder krachten op een verwoeste aarde achtergelaten en begint hij een zoektocht naar zijn verrader.

Darksiders werd eerder uitgesteld naar het derde kwartaal van dit jaar, maar inmiddels heeft THQ een officiële releasedatum bevestigd, hoewel het niet duidelijk is of deze wereldwijd geldt. De game ligt volgens de uitgever 1 januari 2010 in de winkel.