Electronic Arts gaat All Points Bulletin (APB) van ontwikkelaar Realtime Worlds uitgeven. De actie-MMO zal hier begin 2010 worden uitgebracht.

Tijdens EA’s persconferentie op de E3 gaf de uitgever wat meer uitleg over de third person actie-MMO. De open wereld van All Points Bulletin betreft een grote, door criminaliteit overspoelde stad met duizenden inwoners, waarin spelers aan de kant van de wet (Enforcers) of juist aan de kant van de misdaad (Criminals) tegen elkaar kunnen vechten.

De oprichter van ontwikkelaar Realtime Worlds, David Jones, kwam ook aan het woord om zijn enthousiasme over de samenwerking met EA te delen. Hij denkt met de game, die vaak wordt vergeleken met GTA IV, een geheel nieuwe categorie in het MMO-genre neer te zetten. De game komt enkel uit voor de pc.

Fight Night Round 4

Verder maakte Electronic Arts tijdens de conferentie bekend dat de boksgame Fight Night Round 4 op 25 juni zal worden gereleased. In de game kun je als Muhammed Ali of Mike Tyson vechten. De game verbetert volgens EA de animatie en de dynamiek van de bokswedstrijden ten opzichte van Fight Night Round 3.

Fight Night Round 4 komt binnenkort uit voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.