AMSTERDAM - Eidos heeft bekend gemaakt dat Batman: Arkham Asylum 28 augustus uitkomt in Europa. Dragon Age en Wolfenstein hebben alvast een Amerikaanse releasedatum gekregen.

De release van Batman: Arkham Asylum is al enkele keren uitgesteld, maar de game over de stripheld zou in ieder geval voor het eind van deze zomer worden uitgebracht.

De uitgever heeft nu bekend gemaakt dat de game 28 augustus in Europa in de winkels ligt. Batman: Arkham Asylum komt dan uit voor de pc, de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Wolfenstein

Ook Dragon Age en Wolfenstein hebben een releasedatum gekregen. Wolfenstein zal op 7 augustus in Europa worden uitgebracht voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc.

Deze week woensdag zal een console-versie van de oorspronkelijke Wolfenstein 3D bovendien te downloaden zijn voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Dragon Age

Dragon Age: Origins zal deze herfst in Amerika uitkomen op 20 oktober. De RPG komt tegelijk uit voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3. Verwacht wordt dat een Europese release niet lang daarna volgt.