AMSTERDAM - In het Japanse tijdschrift Famitsu heeft ontwikkelaar Grasshopper Manufacture meer informatie gegeven over No More Heroes: Desperate Struggle. Zo wordt het een en ander duidelijk over de personages en de verhaallijn.

De tweede No More Heroes zal zich drie jaar na het eerste deel afspelen en in de game zullen zowel Travis Touchdown als wel Silvia Chrystel weer een belangrijke rol spelen.

“Wegens zware investeringen van grote bedrijven is Santa Destroy in korte tijd omgevormd tot een populaire toeristenstad”, vertelt Grasshopper.

Dit sluit aan op een eerder bericht waaruit duidelijk werd dat de open wereld van No More Heroes 2 verbeterd en levendiger zal zijn ten opzichte van de eerste game.

Moordenaars-ranglijst

Op een dag zal Silvia bij Travis op de stoep verschijnen en hem uitnodigen om opnieuw de moordenaarsrangrijst te beklimmen. Naast deze twee hoofdrolspelers zal ook Bishop, een goede vriend van Travis, een belangrijke rol krijgen in dit tweede deel.

No More Heroes: Desperate Struggle staat gepland voor een release in 2010 en uitgever Rising Star Games heeft beloofd tijdens de E3 van volgende week met meer details en beeld van deze exclusieve Wii-titel te komen.