AMSTERDAM - Microsoft maakt bekend dat er op 28 juli nieuwe content zal verschijnen voor Gears of War 2. Deze downloadbare content in de vorm van Dark Corners zal zeven nieuwe maps aan de multiplayer toevoegen en komt met een geheel nieuw hoofdstuk voor de campaign-modus.

In het nieuwe hoofdstuk ‘Road to Ruin’ zullen Marcus en Dom gebruik kunnen maken van de nieuwe stealth-modus van de game en zullen ze een bezoek gaan brengen aan de Locust Hollow. Volgens Microsoft is het voor gamers die niet van stealth gameplay houden ook mogelijk om de vijanden op de klassieke manier te lijf te gaan. Dark Corners is vanaf 28 juli te downloaden via Xbox Live Marketplace en zal 1.600 Microsoft Points gaan kosten.

All Fronts Collection

Naast Dark Corners verschijnt diezelfde dag ook de Gears of War 2: All Fronts Collection in de winkel. Deze bevat naast bovengenoemde nieuwe content alle eerder verschenen downloadbare content voor de game, waaronder dus de Flashback, Snowblind en Combustible map packs.

Daarnaast wordt er een dashboard theme, een Gears of War 2-poster en een strategy guide meegeleverd. Deze All Fronts Collection zal voor 19,99 euro in de winkels verschijnen. Microsoft liet verder nog weten dat Gears of War 2 wereldwijd inmiddels meer dan vijf miljoen keer is verkocht.