AMSTERDAM - Ontwikkelaar Volition heeft bekend gemaakt dat er drie downloadbare content packs in ontwikkeling zijn voor Saints Row 2. Ultor Exposed is het eerste pack en verschijnt op 16 april voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

“Ultor Exposed is de eerste van drie DLC packs die zullen verschijnen voor Saints Row 2”, zegt DLC producer James Torbit.

“Mijn remkabels worden gesaboteerd als ik meer loslaat over de andere twee packs, maar je kunt er van uitgaan dat we hard werken aan de echte Saints Row 2-ervaring.”

Nieuwe missies

Volgens Torbit bestaat Ultor Exposed uit drie nieuwe missies en zal pornoster Tera Patrick aanwezig zijn als ‘homie’ om je te helpen in de strijd tegen de Ultor organisatie.

Daarnaast beschikt het eerste pack ook over een nieuwe competitieve co-op modus waarbij spelers punten verdienen door bendeleden te vermoorden en dingen op te blazen.

Verder werd duidelijk dat Ultor Exposed ook zes nieuwe auto’s, twee nieuwe maps en extra opties met zich mee zal brengen. De content zal beschikbaar komen via Xbox Live (800 Microsoft Points) en het PlayStation Network. Of de content ook naar de pc komt, is nog niet bekend.