Demo Resident Evil 5 deze maand op Xbox Live

Resident Evil 5 zal op 13 maart in de winkel verschijnen, maar bezitters van een Xbox 360 kunnen al deze maand met de horror-shooter van Capcom aan de slag.

Vanaf 26 januari zal de demo van deze game namelijk exclusief te downloaden zijn via Xbox Live.

De demo van Resident Evil 5 bevat twee speelbare levels en zal gedurende één week exclusief beschikbaar blijven voor de Xbox 360.

“In de demo krijgen gamers de kans om de revolutionaire features van Resident Evil 5 als eerste te ervaren”, zegt Capcom. “Waaronder bijvoorbeeld de twee-speler co-op modus met voice chat en het spelen met nieuwe personages, wapens en omgevingen.”

Bloeddorstig

De twee levels (Assembly Place en Shanty Town) zullen zich afspelen aan het begin van de game en bevatten volgens de ontwikkelaar meer dan genoeg co-op actie, shootouts, puzzels en bloeddorstige geïnfecteerde Majini vijanden.

“De demo beschikt daarnaast over drie verschillende niveaus van co-op gameplay”, zegt Capcom. “Zo is er de singleplayer met AI-ondersteuning, de twee speler split-screen modus en de twee speler modus via Xbox Live.”

Naast de demo zal er ook een nieuwe HD-trailer van de game downloadbaar zijn die eerder alleen op de Tokio Game Show te zien was. Deze trailer zal vanaf vrijdag 16 januari te downloaden zijn via Xbox Live.

Tip de redactie