PlayStation 3 krijgt Ultimate Edition Red Alert 3

Enkele maanden geleden liet Electronic Arts weten dat de PlayStation 3-versie van Red Alert 3 voor onbepaalde tijd werd uitgesteld en dat hier het een en ander aan extra features aan toegevoegd zou worden. Vandaag maakt de uitgever bekend wat we precies van deze PS3-versie kunnen verwachten.

Red Alert 3 zou volgens EA een aantal speciale features krijgen die gebruik moesten gaan maken van de voordelen van het Blu-ray formaat. Nu wordt bekend dat de PlayStation 3 een Ultimate Edition van deze rts-game zal krijgen met daarin een flinke lading nieuwe video’s, bloopers, 'behind the scenes'-fragmenten en strategy-video’s van de ontwikkelaars.

Verder beschikt deze versie ook over nieuwe battleground maps, kun je de soundtrack van de game beluisteren en is het mogelijk om een encyclopedie over de verschillende units te bestuderen. Tot slot kondigt EA een exclusieve HD-versie aan van de video ‘Girls of RA3', waarin de vrouwen van de game onder de loep worden genomen.

Red Alert 3 verscheen eerder al voor de Xbox 360 en pc. Wanneer de release van de Ultimate Edition voor de PlayStation 3 gepland staat is nog niet bekend.

Tip de redactie