Excuses Microsoft voor gelekte DLC Midnight Club: LA

Microsoft heeft vandaag haar excuses aangeboden voor het per ongeluk lekken van downloadbare content voor Midnight Club: Los Angeles.

De content die gisteren op Xbox Live Marketplace verscheen is inmiddels door Microsoft verwijderd.

Microsoft dringt er op aan dat iedereen die de content gisteren heeft gedownload deze ook meteen weer van zijn Xbox 360 haalt.

“Het Marketplace team heeft mij verteld dat er een deel van de Midnight Club: LA content per ongeluk online was gezet. Het is er toen meteen vanaf gehaald maar het zou kunnen dat je kans hebt gekregen dit te downloaden, “zegt Graeme Boyd van Xbox Europa.

Verwijderen

“Als dit het geval is en je hebt het op je harde schijf staan moet je dit toch echt verwijderen. Dit omdat het tijdens het testen van de content door een fout online werd gezet en het dus niet correct zou kunnen werken. Zo worden de Achievements in ieder geval niet geregistreerd en het kan problemen opleveren met de Midnight Club: LA save files”, aldus Boyd.

Hij biedt daarnaast zijn excuses aan voor de fout en vraagt alle gamers in bezit van de content deze zo snel mogelijk te verwijderen.

De uitgelekte content bevat een aantal nieuwe auto’s en extra races en missies om te spelen. Een officiële releasedatum voor de nieuwe content heeft ontwikkelaar Rockstar nog niet bekend gemaakt.

Tip de redactie