AMSTERDAM - Uit recent e-mail verkeer tussen Game Politics en Jack Thompson wordt duidelijk dat de ex-advocaat God als hoofddader ziet als het aankomt op de kelderende waarde van de aandelen van Take-Two. “God haalt Take-Two onderuit”, aldus Thompson.

“Vervolging zal op een Christelijke manier geschieden”, zegt Thompson in een e-mail. “Maar er wordt geen zegen uitgesproken voor Strauss Zelnick (baas van Take-Two red.) die geen Christen is.

Hij zal krijgen wat hij verdient. Zelnick’s problemen bij Take-Two zijn minuscuul vergeleken met de eeuwige marteling die hem te wachten staat als hij niet snel berouw toont en Christus accepteert net zoals ik dat 32 jaar geleden heb gedaan.”

De woede van Thompson richting Zelnick volgt op de slechte beursresultaten van Take-Two. Nadat de aandelen van de uitgever en ontwikkelaar het afgelopen jaar een hoogtepunt kenden van 27,95 dollar per aandeel, staat dit momenteel op een historisch dieptepunt van slechts 7,56 dollar per aandeel.

Eerder deze week werd al bekend dat Jack Thompson een groot aantal Take-Two aandelen op zak heeft en dat hij een kruistocht is begonnen tegen Strauss Zelnick om hem zo snel mogelijk weg te krijgen bij Take Two.