AMSTERDAM - Sinds de release van Sony’s Home begin december draait de gratis PlayStation 3-applicatie in een open beta-versie. Volgens Jack Buser, director van Home, zal het ook nog wel even kunnen duren voordat deze fase voorbij is.

“Open beta staat bij ons synoniem aan het idee van een lancering. Hiermee willen we gewoon echt benadrukken dat alles wat je in Home ziet op een bepaald moment onderhevig kan zijn aan verandering. Home is een groeiend en levend platform dat constant in ontwikkeling is”, aldus Buser.

Volgens de director zal deze PlayStation-wereld op korte termijn worden overspoeld met nieuwe evenementen, nieuwe ruimtes en nieuwe items en zal de virtuele leefomgeving snel in omvang toenemen.

Buser liet verder weten erg tevreden te zijn met de manier waarop Home is ontvangen. “We zijn allemaal erg blij. Ik denk dat het zelfs beter is gegaan dan de meeste mensen hadden verwacht. Gebruikers komen namelijk niet eenmalig om de service uit te proberen maar ze blijven ook steeds terugkomen.”