Activision komt in januari met twintig nieuwe rocknummers als downloadbare content voor Guitar Hero World Tour. Daarnaast zal deze maand nog het nummer 'Johnny' van de Haagse rockband Di-rect verkrijgbaar zijn via PlayStation Network en Xbox Live.

Op 8 januari zal de discografie van World Tour worden aangevuld met de eerste Country Rock-trackpack. Deze uitbreiding bevat naast ‘Me and My Gang’ van Rascal Flatts ook nog twee nummers van Grammy-winnaars: ‘Ticks’ van Brad Paisley en ‘Hillbilly Deluxe’ van Brooks & Dunn.

De wereldberoemde drummer Travis Barker, die nu al in de game te vinden is keert op 15 januari terug op het podium van Guitar Hero met een toegift. Deze content bevat drie nummers waarin hij bewijst dat hij meerdere muziekstijlen meester is. ‘What’s My Age Again’ en ‘Lycanthrope’ zijn achtereenvolgens afkomstig van zijn werk voor Blink 182 en +44.

Op 22 januari zal de internationale muziekbibliotheek van Guitar Hero worden uitgebreid met nummers van drie van de beroemdste Australische bands. Met ‘Tomorrow’, een hit uit 1995, debuteert Silverchair in de Guitar Hero-franchise. Daarnaast bevat de pack ‘Dimension’ van de met een Grammy bekroonde band Wolfmother en ‘Outtathaway!’ van The Vines.

Oasis

De downloadbare Oasis-singles van hun cd ‘Dig Out Your Soul’ waren een groot succes voor Guitar Hero World Tour. Vanaf 29 januari krijg je de kans om mee te jammen, te drummen en te zingen met het volledige album van deze populaire en succesvolle Britse band. ‘Bag it Up’, ‘Waiting for the Rapture’ en ‘The Shock of the Lightning’ waren al verkrijgbaar, en nu komen daar ‘The Turning’, ‘I’m Outta Time’, ‘(Get Off Your) High Horse Lady’, ‘Falling Down’, ‘To Be Where There’s Life’, ‘Ain’t Got Nothin’, ‘The Nature of Reality’ en ‘Soldier On’ bij.

Het album van Oasis kost 1520 Microsoft Points op Xbox Live Marketplace en 18,99 euro in de PlayStation Store. De trackpacks kosten 440 Microsoft Points en 5,49 euro in de PlayStation Store.

Di-rect

Ook de heren van de Haagse rockband Di-rect komen deze maand met exclusieve downloadable content voor World Tour. Het nummer ‘Johnny’ zal te downloaden zijn via PlayStation Network en Xbox Live. De track is voor 160 Microsoft Points te koop via de Xbox Live Marketplace, voor 1,99 euro in de PlayStation Store en voor 200 Wii Points voor de Wii.