Meer bekend over Uncharted 2: Among Thieves

Begin deze maand kwam de eerste trailer vrij van Uncharted 2: Among Thieves. Erg veel konden we er niet uit opmaken, enkel dat de hoofdrolspeler weer diep in de problemen zat.

Het Amerikaanse blad GameInformer heeft in een recent artikel meer details prijsgegeven. De ontwikkelaar heeft geen commentaar gegeven over een mogelijke terugkeer van sidekicks Elena en Sully. Wel bevestigen ze dat er een nieuwe meisje, Chloe Frazer, aanwezig zal zijn.

Het was al bekend gemaakt dat het verhaal rond de reisavonturen Marco Polo zal draaien. Het zal specifiek gaan om de schepen die Marco Polo kwijt is geraakt tijdens zijn terugkeer naar Italië. De game zal geen laadtijden hebben en je kan wapens op alle momenten gebruiken, of je nu hangt, ligt, op een muur klimt of rondloopt.

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft bekend gemaakt dat de eerste Uncharted slechts dertig procent van de capaciteiten van de PlayStation 3 gebruikte. Met de opvolger belooft de ontwikkelaar dat de console voor de volle honderd procent gebruikt zal worden. Verder zijn de Sixaxis-mechanismen uit de game gegooid en kan je nu bewegen als je richt en ondertussen schuilt. Een releaseperiode is nog niet bekend gemaakt.

Tip de redactie