Eerder lieten we al weten dat de Street Fighter IV op 20 februari voor de PS3, Xbox 360 en pc uit zal komen. Nu laat uitgever Capcom weten dat er voor beide consoleversies een Collector’s Edition zal verschijnen.

De Collector’s Edition zal naast de game ook een aantal interessante extra’s bevatten. Zo krijg je twee limited edition figurines van het welbekende personage Ryu en van het nieuwe personage Crimson Viper.

Daarnaast ontvang je een bonus disc met daarop een Anime-film van HD-kwaliteit, die speciaal is gemaakt om de lancering van de game te ondersteunen. De disc bevat tevens een aantal trailers van de fighter.

Strategy guide

Ook zal de Collector’s Edition een mini strategy guide bevatten, die geheel in de stijl van een stripboek is vormgegeven. Hierin wordt in detail uitgewerkt wat de moves en biografieën zijn van de nieuwe personages Viper, Abel, El Fuerte en Rufus.

Tevens zul je exclusieve downloadable game content ontvangen, maar het is nog niet duidelijk om wat voor content het gaat. Capcom heeft daarbij nog geen adviesprijs bekend gemaakt van de Collector’s Edition van Street Fighter IV.