Uitgever SEGA heeft vandaag playSEGA.com aangekondigd. Deze gloednieuwe website staat volledig in het teken van SEGA-games.

De website bevat diverse arcade-, woord-, kaart-, puzzel-, quiz-, Sonic- en sporttitels. Deze zijn allemaal gratis te spelen. Iedere game heeft zijn eigen highscore tabellen en je kan PlaySEGA ringen verzamelen. Deze ringen zijn de valuta van de website waar je meerdere zaken mee kan aanschaffen.

Zo kan iedere speler een ontsnappingsgebied maken. Dit is eigenlijk je eigen hoekje op de site dat je zelf kan maken en kan aankleden met behulp van de PlaySEGA ringen die je hebt verdiend tijdens het gamen. In dit gebied kun je vrienden uitnodigen en zijn al je topscores en de ringen die je verdiend hebt per game te bekijken.

VIP-ruimte

PlaySEGA heeft ook zijn eigen VIP-ruimte. Deze ruimte wordt binnenkort geopend en voor een kleine vergoeding kunnen spelers hier toegang tot krijgen. Je kan dan tientallen extra games spelen. Een aantal zijn speciaal voor de site ontwikkeld, anderen zijn SEGA-klassiekers zoals Sonic The Hedgehog en Super Monkey Ball Tip ’n Tilt.