Ontwikkelaar Valve is al de nodige jaren aanwezig in de game-industrie. De ontwikkelaar heeft nu een lijst vrijgegeven met daarin de verkoopcijfers van een aantal grote games.

De digitale verkoopcijfers zijn niet meegerekend in de cijfers die hier zijn weergegeven. De best verkochte titel van Valve is meteen de eerste titel van Valve, Half-Life. De titel verkocht tot op heden 9,3 miljoen keer. De uitbreidingen Opposing Force en Blue Shift werden ieder 1,1 miljoen en 800.000 keer verkocht.

Half-Life 2 werd 6,5 miljoen keer verkocht, Episode One 1,4 miljoen en The Orange Box 3 miljoen keer. De meest recente game van Valve, Left 4 Dead, heeft nog geen exacte cijfers, maar er wordt verwacht dat de titel tussen de 3,6 en 3,9 miljoen is verkocht.

Counter-Strike

Het nog steeds enorm populaire Counter-Strike is ondertussen al 4,2 miljoen keer over de toonbank gevlogen. Counter-Strike: Source 2,1 miljoen keer en Counter-Strike: Condition Zero 2,1 miljoen keer. Als laatste heeft Counter-Strike voor de Xbox 1,5 miljoen keer verkocht.