Tijdens een evenement in Londen wist Atari te melden wat we zoal van de uitgever mogen verwachten in 2009.

Zo laat Atari weten dat Ghostbusters in juni zal verschijnen. Ghostbusters zou eerst door Vivendi worden uitgegeven, maar tijdens de samensmelting van de uitgever met Activision werd Ghostbusters uit de lijst geschrapt. Atari nam iets later de titel over.

Verder werd de voorlopige werktitel QJ aangekondigd. De titel is een nieuwe muziekgame voor de Wii die ontwikkeld wordt door Tetsuya Mizuguchi van Q Entertainment. Atari zal eveneens een box uitbrengen met allerlei klassiekers van Mizuguchi. Daarin mogen we Red HD, Lumines Live en Every Extend Extra Extreme verwachten. De box heet Q3, een releasedatum is nog niet bekend.

Demigod en Ready 2 Rumble

In februari mogen we de actie RTS Demigod verwachten. Deze titel wordt door de makers van Supreme Commander ontwikkeld. Atari zal verder ook de eerder aangekondigde consoleversies van The Witcher uitgeven. Het tweede seizoen van Sam&Max verschijnt eveneens in 2009 voor Europa. Het seizoen verschijnt voor zowel de pc als de Wii.

Als laatste kondigde Atari Ready 2 Rumble Revolution voor de Wii aan. Deze verschijnt in maart en bevat boksers die gebaseerd zijn op Arnold Schwarzenegger, David Beckham, Brad Pitt en John Travolta.