Deze week zal het nieuwe deel in de Call of Duty-franchise verschijnen. De community manager van Call of Duty 4, de vorige titel binnen de reeks, laat weten niet blij te zijn met de uitingen van de producer van Call of Duty: World at War.

Community Manager Robert Bowling heeft via zijn blog laten weten dat Noah Heller, de producer van Call of Duty: World at War, te weinig praat over zijn eigen game en weinig kaas heeft gegeten van de voorgaande delen binnen de reeks.

Dit naar aanleiding van verschillende interviews waarin Heller heeft verwezen naar Call of Duty 4. "Als je jouw game promoot, promoot dan ook jouw game. Vergelijk het niet met een andere game en verwijs ook niet naar wat andere games in het verleden hebben gedaan", zo laat Bowling weten via zijn blog.

Oproep

Daarbij roept Robert Bowling mensen op om medewerkers bij ontwikkelaar TreyArch te interviewen en niet iemand die werkzaam is bij uitgever Activision. Volgens Bowling heeft Noah Heller namelijk nooit de game gespeeld en weet hij daarom niet waar hij het over heeft.

Call of Duty: World at War verschijnt aankomende vrijdag voor de DS, pc, PS2, PS3, Wii en Xbox 360.