Gears of War 2 ligt op 7 november in de winkels en vanaf morgen kunnen we de game pre-orderen. Naast de gewone editie mogen we dit jaar eveneens een Limited Collectors Edition verwachten.

Het pre-orderpakket wordt verkocht voor €9,99 bij alle retailers in Nederland. Dit is een aanbetaling voor de Limited Collectors Edition die voor €74,99 in de winkels zal liggen. Bij de aankoop krijg je een coole Gears of War 2-muts.

Daarbij laat Microsoft weten dat de volgende actievoorwaarden gelden:
- Door het kopen van de GOW2 pre-order kit reserveer je een Gears of War 2 Limited Collectors Edition en doe je een aanbetaling van € 9,99.
- Bewaar de kassabon goed, dit is je bewijs van aanbetaling.
- Limited Collectors Edition kan worden afgehaald in de week van 7 november t/m 14 november 2008. Na deze periode is de winkelier gerechtigd de Limited Collectors Edition te verkopen aan niet pre-order consumenten.
- Tegen inlevering van je kassabon betaal je slechts het restant bedrag van € 64,99 (op basis van een adviesprijs van € 74,99)
- Bij aankoop van deze pre-order kit ontvang je een Gears of War 2 beanie (muts). Deze muts is niet los verkrijgbaar en alleen in combinatie met een aanbetaling en de pre-order kit beschikbaar.
- Er is een gelimiteerd aantal pre-order kits beschikbaar.
- Limited Collectors Edition kan alleen worden afgehaald in het filiaal als vermeld op de kassabon van aanbetaling.