Gisteren heeft Bungie een nieuwe trailer gelanceerd voor een add-on van Halo 3. Vele fans hebben ondertussen de trailer per frame bekeken en hebben een aantal dingen ontdekt.

Zo zijn er drie frames met de zin "Maddie, where are you?" te zien in de trailer. Wie Maddie is, is voorlopig nog onbekend, maar bij de Britten is het wel een erg gevoelige zaak. De verdwijning van Madeline 'Maddie' McCann zit bij veel mensen nog erg hoog. Sommige websites zouden het liefst verontschuldigingen zien van Bungie voor het ongelukkige toeval.

Bungie heeft ondertussen gereageerd op de vragen van gamers of het hier daadwerkelijk over Maddie McCann gaat. De ontwikkelaar ontkent dat het om een verwijzing naar haar gaat. "Zoals altijd zijn alle personages in onze games fictief. Enige overeenkomsten tussen de personages en het echte leven in onze games zijn puur toeval", aldus Luke Smith van Bungie.

Prepare to drop!

Verder heeft een andere site een releasedatum gevonden in de trailer. Volgens hen zou de add-on op 6 januari 2009 verschijnen. De add-on, die waarschijnlijk 'Prepare to drop!' zal heten, zal vermoedelijk de gamers een geheel nieuwe campagne bieden die gehuld is in mysterie en actie.