Vanaf vandaag zijn er weer drie nieuwe Xbox Live Arcade-titels verkrijgbaar. Zo kunnen we op de Xbox 360 aan de slag met Shred Nebula, Pirates vs. Ninjas Dodgeball en Gin Rummy.

De shoot-em-up Shred Nebula speelt zich af in een uithoek van het universum en hier zal je op zoek moeten gaan naar een groepje mensen dat je is voorgegaan. Dit zal zich uitgestrekt over twintig verschillende levels afspelen. Daarnaast beschikt deze game ook over een online deathmatch-modus voor acht personen. Shred Nebula is te downloaden voor 800 Microsoft Points.

In Pirates vs. Ninja Dodgeball is het mogelijk om zowel offline als online trefbaltoernooitjes te spelen met piraten en ninja’s. En ook voor deze Arcade-titel zal je 800 Microsoft Points moeten neerleggen.

De derde Xbox Live Arcade-titel van vandaag is Gin Rummy, en deze game bevat een aantal variaties op het gelijknamige kaartspel. Zo kun je onder andere aan de slag met Classic Gin Rummy, Speed Gin Rummy, Oklahoma Gin, Hollywood Gin en Three-Hand Gin. Deze kunnen online met vier spelers gespeeld worden en dat voor 400 Microsoft Points.