We wisten al te melden dat uitgever Activision Blizzard behoorlijk wat titels heeft afgestoten vanwege de samensmelting. De meeste titels lijken een andere uitgever te vinden, maar een nieuwe Bourne-game hoeven we niet snel te verwachten.

Ludlum Entertainment heeft namelijk de rechten terug gekregen van uitgever Vivendi Games, die nu onderdeel is van Activision Blizzard. Zij hebben voorlopig maar één titel uitgegeven rond de Bourne-serie, The Bourne Conspiracy. Daarnaast had Vivendi ook nog de rechten op Covert One, eveneens gebaseerd op het werk van Robert Ludlum.

Ludlum Entertainment gaat nu kijken naar andere partijen die Bourne-games willen maken. "We kijken er naar uit om te werken met innovatieve partners in de game-industrie en nieuwe investeerders, om zo de verhalen van Robert Ludlum verder uit te breiden en bekend te maken. We zullen helpen bij het schrijven van het volgende hoofdstuk uit deze krachtige en tijdloze entertainment-franchise", aldus Jeffrey Weiner, de CEO van Ludlum Entertainment.