Iedereen kent waarschijnlijk wel de jongerenzender Nickelodeon. THQ geeft alweer een tijdje titels uit die verbonden zijn met series van de zender. Dat blijkt nu een erg vruchtbare samenwerking te zijn.

Iedereen kent waarschijnlijk wel de jongerenzender Nickelodeon. THQ geeft alweer een tijdje titels uit die verbonden zijn met series van deze zender. Dat blijkt nu een erg vruchtbare samenwerking te zijn.

THQ heeft namelijk aangekondigd dat ze meer dan één miljard dollar aan verkopen hebben gegenereerd sinds de samenwerking met Nickelodeon. Ook spreekt men over een verkoop van vijftig miljoen Nickelodeon-games over heel de wereld. Nickelodeon ziet duidelijk in dat de samenwerking cruciaal is voor beide partners. Beide helpen elkaar om populair te blijven binnen hun doelgroep.

Nieuwe titels

Ondertussen heeft uitgever THQ ook de line-up bekend gemaakt van Nickelodeon-titels die we nog kunnen verwachten in de toekomst. Zo zal er een SpongeBob SquarePants-editie van de DS-titel Drawn To Life komen en mogen we een nieuwe Avatar en SpongeBob SquarePants game verwachten voor de PlayStation 2, de Wii en de DS.

Ook heeft THQ nog twee werktitels aangekondigd. Het gaat om The Naked Brothers Band en Back at the Barnyard. De eerste komt ook voor de PlayStation 2, de Wii en de DS uit, de laatste zal exclusief voor de DS gemaakt worden.