Eindelijk is er informatie beschikbaar over Nvidia's nieuwste kaarten (de 9000 serie), en ook nog van een erg betrouwbare bron. De eerste zou de 9200 GX2 worden, en als we de gegevens mogen geloven wordt het een hele dikke kaart. We bedoelen 'dik' in de zin van specificaties, want hij moet kleiner worden dan de 8800 Ultra CPU. Zo zal de kaart een 'standaard SLI configuratie' bevatten (oftewel één kaart met twee CPU's) en belooft hij 30% sneller te zijn dan de 8800 Ultra. Daarnaast vertoont hij veel uiterlijke overeenkomsten met de 7950 GX2 en zal hij rond eind februari/begin maart in de winkels liggen. Ook zou er sprake zijn van Quad SLI-mogelijkheden (vier kaarten in één moederbord).

Eindelijk is er informatie beschikbaar over Nvidia's nieuwste kaarten (de 9000 serie), en ook nog van een erg betrouwbare bron.  De eerste zou de 9200 GX2 worden, en als we de gegevens mogen geloven wordt het een hele dikke kaart. We bedoelen 'dik' in de zin van specificaties, want hij moet kleiner worden dan de 8800 Ultra CPU. Zo zal de kaart  een 'standaard SLI configuratie' bevatten (oftewel één kaart met twee CPU's) en belooft hij 30% sneller te zijn dan de 8800 Ultra. Daarnaast vertoont hij veel uiterlijke overeenkomsten met de 7950 GX2 en zal hij rond eind februari/begin maart in de winkels liggen. Ook zou er sprake zijn van Quad SLI-mogelijkheden (vier kaarten in één moederbord).

Een hoop technisch gelul, dat zeker. Wij hopen gewoon dat deze kaart wél Crysis op maximale settings kan draaien, het werd potverjandriedubbeltjes wel eens tijd!