In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we de aankomende IFA-beurs in Berlijn, waar de nieuwste gadgets worden getoond. En hoe zit het met de mogelijke verkoop van HTC's VR-divisie?

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (6,9 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

IFA 2017

Ieder jaar komen grote techbedrijven samen op de gadgetbeurs IFA in Berlijn, waar de nieuwste gadgets worden getoond. Dit jaar lijkt de LG V30-smartphone de grootste naam, maar wat kunnen we nog meer van het evenement verwachten? En hoe groot is de rol van wearables dit jaar?

HTC en Vive

Techbedrijf HTC heeft het moeilijk, en daarom zou er worden gesproken over de verkoop van VR-divisie Vive. Is dat slim, of zou HTC beter zijn smartphonetak weg kunnen doen?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.