In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week hebben we het over de mogelijke aanleg van een Hyperloop en de ontwikkelaarsconferentie van Apple.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (9 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Hyperloop

Verschillende startups werken aan de ontwikkeling van een Hyperloop, een futuristisch vervoersmiddel dat gebruikmaakt van vacuümbuizen. Minister Schultz (Infrastructuur) was deze week enthousiast over de aanleg van een Hyperloop in Nederland, maar hoe realistisch zijn zulke plannen? 

WWDC

Apple hield deze week verschillende aankondigingen op zijn ontwikkelaarsconferentie WWDC. De iPad Pro en Mac-lijn worden vernieuwd, en Apple betreedt een nieuwe markt met de HomePod-speaker. We bespreken welke producten de beste indruk maakten tijdens het evenement.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.