In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl doorgaans het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze aflevering blikken we vooruit op gadgetbeurs CES in Las Vegas waar NU.nl uiteraard aanwezig is.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (7 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Gadgetbeurs CES

Elk jaar in de eerste week van januari verzamelen alle techbedrijven zich in Las Vegas om te laten zien wat er voor de rest van het jaar verwacht mag worden. Uiteraard wordt niet alles gedeeld, maar voor deze week verwachten we grote aankondigingen op het gebied van hdr-tv's, zelfrijdende en slimme auto's, virtual reality en huishoudelijke gadgets. 

In de podcast bespreken we deze verwachtingen wat uitgebreider en de rest van de week kan je in ons dossier over gadgetbeurs CES lezen welke aankondigingen er allemaal gedaan zijn.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.