NU.nl en Kieskeurig organiseren dit jaar de eerste editie van de Tech Awards. In de categorieën smartphones, tablets, smartwatches, laptops, tv's en games zijn per categorie vijf producten genomineerd. Consumenten kunnen mede bepalen wie er wint.

De techredactie van NU.nl heeft de genomineerden op basis van de objectieve reviews van het afgelopen jaar geselecteerd. 

De score uit deze reviews wordt eind januari samengevoegd met de score die consumenten op Kieskeurig aan het product hebben gegeven. Beide beoordelingen wegen voor 50 procent mee. Krijg een smartphone een 8,0 van NU.nl en een 7,3 van consumenten op Kieskeurig? Dan is de eindscore een 7,65. 

Prijs

Op deze manier wordt op zo'n objectief mogelijke wijze in elke categorie gekozen voor het beste product van het jaar. Door een review te schrijven over het product dat u in het bezit heeft, maakt u kans op een JBL Xtreme wireless speaker en heeft u invloed op de uiteindelijke winnaar. 

Om kans te maken op de speaker stuurt u de url van uw goedgekeurde review in een e-mail naar marketing@kieskeurig.nl. Reviews achterlaten kan nog tot 22 januari.

Genomineerden

In totaal gaat het om 25 genomineerde gadgets van Apple, Samsung, LG, Motorola, Huawei, Sony, Lenovo, Pebble, Asus, Microsoft, Dell, HP, Philips en vijf games.