In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl normaal gesproken het belangrijkste technieuws. Deze week geven we zes tips voor toffe gadgets om cadeau te doen tijdens de feestdagen.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (12 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Cadeautips

We hebben voor deze podcast alle smartphones en tablets even buiten beschouwing gelaten en richten ons meer op de wat originelere gadgets. We hebben in diverse prijsklasses gekeken naar de nieuwste en tofste gadgets en zijn in totaal tot zes tips gekomen.

We bespreken onder meer waarom je de fitnesstracker Xiaomi Miband zou moeten kopen en niet een van de vaak duurdere concurrenten. Ook bespreken we de slimme beveiligingscamera Nest Cam met een bijzonder handige app en geven we de hoverboard als tip. Je mag deze 'Segway zonder stuur' niet op straat gebruiken, maar dat maakt hem niet minder indrukwekkend. 

Beluister voor alle cadeautips onze podcast.

Leestip

De leestip is deze week het artikel van Buzzfeed over de fabrieken die hoverboards maken. Ook de podcast Planet Money produceerde een aflevering over dit onderwerp.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.