Acer presenteert omklapbare laptop en mobiele all-in-one-pc

De Taiwanese computerfabrikant Acer heeft een nieuwe omklapbare laptop en een all-in-one-pc met ingebouwde accu gepresenteerd. 

De omklapbare Aspire R14 heeft een opklapbaar scherm. Door het scherm helemaal om te klappen wordt de tabletmodus van Windows 10 geactiveerd.

Onder de motorkap beschikt het apparaat over een zesde generatie Skylake Intel Core i-chip, 8 gigabyte werkgeheugen en ssd-opslaggeheugen. De laptop is 18 millimeter dik en weegt 1,9 kilo. De R14 is in Europa vanaf eind oktober beschikbaar vanaf 799 euro. 

All-in-one

Verder onthulde Acer de mobiele all-in-one-pc Z3-700; een computer met ingebouwde accu en dus kan worden meegenomen. Het scherm heeft een schermdiagonaal van 17,3 inch, een full hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels, is 15,6 millimeter dik en weegt 2 kilo. 

Het scherm is aanrakingsgevoelig en de standaard kan naar binnen worden geklapt, waardoor het scherm dus kan worden gebruikt als gigantische tablet. 

De Z3-700 wordt uitgerust met Pentium- of Celeron-processors, tot 8 gigabyte aan werkgeheugen en er kan worden gekozen uit ssd- of hdd-opslag. 

De all-in-one-pc van Acer is later dit jaar beschikbaar in Europa vanaf 599 euro. 

Lees meer over:
Tip de redactie