In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week bespreken we de nieuwe Chromecasts en Nexus-telefoons van Google.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (15 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Google

Google presenteerde deze week een nieuwe versie van zijn Chromecast voor tv en een aparte variant om aan speakers te koppelen. Ook werden twee nieuwe Nexus-toestellen getoond.

Bij de verschijning van nieuwe Android- en iOS-versies stellen we de vraag: maakt het eigenlijk nog wel uit welk besturingssysteem je kiest?

De kijktip van deze week is Real Humans (Äkta Människor), over een wereld vol robots die niet of nauwelijks te onderscheiden zijn van echte mensen.

De leestip is Hatching Twitter van journalist Nick Bilton. Het boek beschrijft de oprichting van Twitter en de machtsstrijd onder de oprichters. Naar verluidt wordt Jack Dorsey, een van de mede-oprichters, opnieuw ceo van het bedrijf.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.