In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week pakken we het iets anders aan en bespreken we de belangrijkste aankondigingen die nog volgen in de tweede helft van 2015.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (13 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

We werden dit jaar al overspoeld met diverse producten. Zo brengt LG nieuwe oled-tv's uit, heeft Samsung de Galaxy S6 en S6 Edge gepresenteerd en introduceerde Apple de Apple Watch. De tweede helft van het jaar lijkt niet rustiger te worden.

We bespreken de vijf belangrijkste verwachte aankondigingen voor de tweede helft van 2015. Van Windows 10 tot de iPhone 6S en van de Galaxy Note 5 tot de HTC Vive.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.