Ohmibod, een fabrikant van futuristische seksspeeltjes, heeft een drietal seksgadgets gemaakt die via een koppeling met smartwatches aangestuurd kunnen worden.

Ohmibod presenteerde zijn Bluemotion-lijn van met bluetooth uitgeruste seksspeeltjes op gadgetbeurs CES.

De lijn bestaat uit een vibrator, een cockring en een massageapparaat voor in damesondergoed. Alledrie de apparaten kunnen middels bluetooth worden verbonden aan zowel Android Wear-horloges als de aanstaande Apple Watch.

Gebruikers kunnen dan zowel hun eigen hartslag als de hartslag van hun partner doorgeven aan de seksspeeltjes. Die trillen dan op het ritme van de hartslag. Volgens Ohmibod werkt dit stimulerend naarmate de hartslag steeds sneller stijgt. Ook is het mogelijk het stimuleringsritme van de speeltjes handmatig via het touchscreen van smartwatches te regelen.

Bekijk video over de Bluemotion-lijn:

Daarnaast kunnen de speeltjes trillen op het ritme van muziek. Niet alleen het ritme, maar ook de kracht en intensiteit van trillen worden doorgegeven. Via smartwatches kunnen de speeltjes ook aan wifi worden gekoppeld, zodat gebruikers elkaars apparaat van over de hele wereld kunnen aansturen.

De Bluemotion vibrator en cockring komen samen met bijbehorende apps in maart op de markt. Het massageapparaat is al beschikbaar voor 129 dollar.

Bekijk alle gadgets die tijdens CES zijn aangekondigd

Podcast: Op gadgetbeurs CES worden alle apparaten slim