In de podcast De Week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. In deze speciale aflevering bespreken we vanaf de gadgetbeurs CES in Las Vegas onze eerste bevindingen over de recentste aankondigingen.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (14 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

In deze aflevering bespreken we de grote en kleine aankondigingen van CES. We hebben het over de verschillende tv-strategieën van bedrijven als Samsung, LG en Sony, en hun nieuwe smart tv-platformen.

Ook hebben we het over de vele slimme apparaten die behoren tot het 'internet of things', van slimme babyflessen tot apparaten die de zwembadtemperatuur meten of je huisdier eten geven. Daarnaast testten we de LG G Flex 2 en een virtual reality-scherm van HP.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Al het nieuws over de CES verschijnt in ons dossier.