Samsung heeft een handelsmerk op een reeks aan nieuwe merknamen aangevraagd, waaronder de Samsung Go, Samsung Pro en S Musician.

Dat meldt Phandroid. De volledige lijst is Samsung Mobile 5G, Samsung Fit, Samsung Micro, Samsung Expo, Samsung Go, Samsung Pro en S Musician.

Samsung Mobile 5G duidt mogelijk op de enorm snelle draadloze dataverbinding die Samsung enkele maanden geleden presenteerde. Hiermee werden snelheden van één gigabit via een draadloos netwerk behaald.

Een andere interessante aanvraag is S Musician. Dit zou mogelijk wijzen op een app waarmee muziek kan worden gemaakt. Veel apps van Samsung beginnen met S, waaronder S Voice en S Health.

Expo

Samsung Expo zou wijzen op de ontwikkelaarsconferentie die Samsung in oktober gaat houden en de overgebleven merknamen kunnen mogelijk een toevoeging op de huidige fitness-apps en -accessoires van Samsung worden.

Het is eveneens mogelijk dat de merknamen nooit worden gebruikt. Grote fabrikanten als Samsung registreren vaker namen die uiteindelijk nooit voor een product of dienst worden uitgekozen.