AMSTERDAM - LG wil inderdaad een grotere versie van zijn Optimus G Pro uitbrengen. Dit toestel krijgt een 5,5-inch scherm met full-hd-resolutie, in tegenstelling tot de 5-inch Optimus G Pro die in Japan is uitgebracht.

Er gingen onlangs geruchten op dat LG een grotere, 5,5-inch versie van zijn Optimus G Pro wilde uitbrengen in Korea en mogelijk daarbuiten, nadat het elektronicabedrijf eerder een 5-inch toestel met dezelfde naam had uitgebracht in Japan.

Een nieuwe reclamecampagne van LG lijkt deze geruchten te onderschrijven. Het bedrijf heeft op zijn Koreaanse Facebook-pagina een foto geplaatst van een ballenbak waarin de nieuwe Optimus G Pro verstopt zou zitten. Naarmate de pagina meer likes krijgt, zullen er steeds meer ballen uit de bak op de foto verdwijnen en de telefoon en zijn specificaties onthuld worden.

Bij de foto staan nog weinig specificaties vermeld, maar er staat al wel bij dat het toestel over een 5,5-inch scherm met full-hd-resolutie zal beschikken. Verwacht wordt dat het nieuwe toestel gepresenteerd zal worden op mobieltjesbeurs MWC die eind deze maand plaatsvindt in Barcelona.