Logitech presenteert muizen en touchpad voor Windows 8

AMSTERDAM – Logitech heeft woensdag nieuwe invoerapparaten voor Windows 8 aangekondigd. In de loop van oktober brengt het bedrijf twee draadloze muizen en een externe touchpad op de markt.

De Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 biedt een glad, aanrakingsgevoelig oppervlak van glas dat volgens Logitech de navigatie in Windows versnelt. De touchpad biedt traditionele wijs-, klik- en scrollfuncties, maar ook nieuwe Windows 8-bewegingen.

Zo kunnen gebruikers met vingercommando’s van programma wisselen, de App en Charms Bar activeren en in- of uitzoomen. Door met drie vingers over het glazen aanraakoppervlak te vegen keert men terug naar het beginscherm. De T650 heeft een oplaadbare accu die via usb van nieuwe stroom kan worden voorzien.

Zones

De Logitech Touch Mouse T620 en Zone Touch Mouse T400 zijn twee draadloze muizen die elk eveneens over een aanrakingsgevoelig oppervlak beschikken. De T400 heeft bovendien een speciale zone voor op het touch-oppervlak, waarmee direct kan worden teruggekeerd naar het beginscherm van Windows en specifieke applicaties kunnen worden gestart.

Logitech brengt de twee nieuwe muizen en de touchpad in de loop van oktober in Nederland op de markt. De adviesprijzen bedragen 80 euro voor de T650, 70 euro voor de T620 en 50 euro voor de T400.

 

Tip de redactie