AMSTERDAM - Een dag voor de officiële lancering van de iPhone 5 zijn er zijn nieuwe foto’s opgedoken van hoe de smartphone er uit zou moeten gaan zien.

Op de website iMore.com zijn dinsdag twee nieuwe afbeeldingen geplaatst. Het gaat om dummy's van hoe de nieuwe iPhone er uiteindelijk uit zou moeten gaan zien.

Vorige week doken vergelijkbare beelden al op in Duitsland en Taiwan. Met nog een dag tot de officiële onthulling van de iPhone 5 zijn in de nieuwe afbeeldingen alle verwachte veranderingen verwerkt.

De echte iPhone 5 kan qua uiterlijk nog afwijken van de foto's, waarschuwt iMore. Toch komen de dummy's overeen met wat er woensdag verwacht wordt.

iPhone5

Foto afkomstig van iMore.com

Formaat

Zo is de ingang voor de oplader en andere accessoires een stuk kleiner. Bovendien ziet de achterkant er anders uit en is de nieuwe iPhone dunner. Ook is te zien dat het toestel iets langer is dan de iPhone 4s. Uit eerdere geruchten werd al duidelijk dat de smartphone een groter scherm zou krijgen.

De nieuwe afbeeldingen komen overeen met eerdere gelekte beelden. Woensdag 12 september om 19.00 uur Nederlandse tijd zal Apple naar verwachting de iPhone 5 tonen. NU.nl doet verslag van het evenement in Londen.