Turtle Beach stelt Call of Duty-headsets voor

AMSTERDAM – Turtle Beach, een Amerikaanse fabrikant van game-accessoires, heeft in Keulen vijf nieuwe gaming headsets aangekondigd. Het vijftal wordt uitgevoerd in een Call of Duty-sausje.

Turtle Beach presenteerde het vijftal op gamebeurs Gamescom in Keulen en laat weten dat de headsets enkele weken voor verschijning van de nieuwste game in de Call of Duty-serie, Black Ops II, in de winkels zullen liggen.

De headsets zijn zwart met rode accenten. Het duurste model wordt de Ear Force Tango, een draadloze headset van 350 euro die compatibel is met zowel de Playstation 3 als de Xbox 360. Met dit model belooft Turtle Beach Dolby Surround Sound te leveren. De headset heeft een accuduur van zo’n tien uur.

Lichtgewicht

Van deze headset verschijnt ook een bedrade versie, de Ear Force Sierra. Deze variant gaat 320 euro kosten. Daarnaast brengt Turtle Beach in oktober of november de Ear Force X-Ray uit, een draadloze headset zonder surroundgeluid, maar wel met dezelfde accuprestaties als de Ear Force Tango. De X-Ray krijgt een adviesprijs van 240 euro.

Ten slotte presenteerde de Amerikaanse fabrikant twee lichtgewicht headsets, de Ear Force Kilo en Ear Force Earbuds. De Kilo is een compacte, bedrade headset met stereogeluid en een prijskaartje van 90 euro, terwijl de Earbuds een stel oordopjes betreft met een microfoon in het antiknoopsnoer, voor 40 euro.

Tip de redactie