AMSTERDAM – Niet lang na de introductie van zijn eerste mechanische gamekeyboard, de CM Storm Quickfire Pro, heeft Cooler Master nog eens twee mechanische toetsenborden voor gamers aan zijn CM Storm-lijn toegevoegd.

Kort na de onlangs aangekondigde Quickfire Pro brengt Cooler Master ook de Quickfire Rapid en Trigger uit. De Quickfire Rapid lijkt op de Pro, maar mist het numerieke toetsenblok aan de rechterkant. Hierdoor is het toetsenbord volgens Cooler Master makkelijker mee te nemen, bijvoorbeeld naar lan-party’s.

De Trigger is het nieuwe vlaggenschip binnen CM Storms lijn van mechanische toetsenborden. Dit keyboard beschikt over vijf programmeerbare macrotoetsen, instelbare toetsverlichting, een usb-kabel die kan worden losgekoppeld en een verwijderbare polssteun.

Usb-hub
De CM Storm Trigger is in staat om zes toetsaanslagen tegelijk te verwerken en is net als de Quickfire Rapid uitgerust met diverse mediatoetsen. Verder is de Trigger uitgerust met een usb-hub met twee usb 2.0-aansluitingen.

Beide toetsenborden komen begin juli op de markt. De CM Storm Trigger heeft een adviesprijs van 120 euro, terwijl de Quickfire Rapid 90 euro kost.