AMSTERDAM – MSI heeft dinsdag een nieuwe all-in-one gelanceerd die in de eerste plaats bedoeld is voor zakelijk gebruik. Bijzonder aan deze Wind Top AP2011 is een optionele voet die het mogelijk maakt om het scherm te draaien.

Het nieuwe Wind Top-model heeft een 20-inch touchscreen met led-backlight en een resolutie van 1600 bij 900 pixels. Met de normaal meegeleverde standaard is de all-in-one neer te zetten, zoals men van dit soort systemen gewend is.

Maar de computer kan ook geleverd worden met een ‘pivot’-voet, die het mogelijk maakt om het scherm 90 graden te draaien. Daarbij past de all-in-one automatisch de oriëntatie van het beeld aan.

Het scherm van de Wind Top AP2011 is via de hdmi-ingang ook te gebruiken als een extra scherm, zonder dat het computergedeelte van de Wind Top hoeft te worden aangezet.

De alles-in-één-computer draait op een Intel Pentium G620-processor en heeft 2GB werkgeheugen. De ingebouwde 500GB wordt standaard bevolkt door de 64-bits versie van Windows 7 Professional. Het apparaat heeft een adviesprijs van 699 euro. MSI heeft de prijs van de optionele pivot-voet nog niet bekendgemaakt.