AMSTERDAM - Stedenkorting is een handige en gebruiksvriendelijke app die overzichtelijk dagaanbiedingen van verschillende aanbieders op een rijtje zet. Dit doet de app zowel op landelijk niveau, als voor steden die door de gebruiker zijn gekozen. Echt heel vernieuwend is de app echter niet

Stedenkorting bundelt dagelijks dagaanbiedingen van grote aanbieders, zoals Groupon en SaveMyDay. Automatisch worden alle landelijke aanbiedingen in de app weergegeven, maar het is ook mogelijk om aanbiedingen voor specifieke steden weer te geven. In sommige gevallen is het nut hiervan overigens niet helemaal duidelijk. Bij veel aanbiedingen betreffen het namelijk producten die met de post worden opgestuurd en dus niet afhankelijk zijn van een bepaalde locatie.

Verder biedt de app op het moment dagaanbiedingen van 14 aanbieders. In vergelijking met bijvoorbeeld de app Dagaanbieding is dit een relatief klein aanbod. Op dit vlak zou Stedenkorting nog veel kunnen verbeteren. Door het geringe aantal aanbieders, doet Stedenkorting nog flink onder aan vergelijkbare apps.

Kortom:

Stedenkorting is een handige app voor het verzamelen van dagaanbiedingen van verschillende aanbieders. In een overzichtelijke manier worden de aanbiedingen getoond per gekozen stad. Op dit moment is het aanbod echter aan de krappe kant en de functie om aanbiedingen te sorteren op stad voegt weinig toe voor de minder grote steden.

Eindoordeel: 7/10

App: Stedenkorting
Categorie: lifestyle
Platform: iPhone (compatible met iPad) en Android
Prijs: gratis
Link: iPhone & iPad en Android