AMSTERDAM – The Phone House maakt het vanaf zaterdag mogelijk om voor 25 euro het recht te hebben als eerste de nieuwste smartphones te ontvangen.

Dat heeft de winkelketen laten weten middels een verklaring.

Een klant kan 25 euro betalen als een smartphone is aangekondigd. Zodra de lanceringsdatum bekend is, krijgt deze klant een sms wanneer de telefoon verwacht wordt.

Accessoires

Vervolgens krijgen de klanten die zich als eerste hebben ingeschreven voor de smartphone ook de eerste exemplaren uitgeleverd. De 25 euro die betaald is, kan bij aankoop bovendien omgezet worden naar een tegoedbon van 50 euro voor accessoires.

Het inschrijven voor het exclusieve programma kan voorlopig alleen bij de winkels van The Phone House. Bovendien moet de telefoon aangeschaft worden in combinatie met een abonnement.

Belofte

Ondanks de betaalde 25 euro en de belofte de smartphone als eerste te krijgen, kan het zo zijn dat er zo veel mensen zijn die zich ook hebben ingeschreven dat een klant net buiten de boot valt bij de eerste levering. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Bovendien is er altijd de mogelijkheid dat The Phone House de smartphone niet direct na de lancering kan leveren. “Mocht de levering onverhoopt niet binnen één maand na de officiële Nederlandse leverdatum plaatsvinden, kan de voorinschrijver bij de winkel de 25 euro retour ontvangen”, aldus The Phone House.