AMSTERDAM – Voor computeraars die op zoek zijn naar een all-in-one met een krachtigere sound dan gebruikelijk, introduceert Asus de ET2410. Deze alles-in-één pc wordt desgewenst geleverd met een externe subwoofer.

De nieuwe all-in-one is volgens Asus uitgerust met verschillende technologieën die ervoor moeten zorgen dat het geluid een stuk krachtiger en ruimtelijker klinkt dan men gewend is van compacte computers. Daarnaast wordt het apparaat tegen een meerprijs geleverd met een optionele subwoofer, die de lage tonen van extra punch moet voorzien.

De ET2410 heeft een 23,6-inch touchscreen met full-HD resolutie en draait op een tweede generatie Intel Core-processor. Een Nvidia GeForce GT540M-videokaart moet voor vloeiende beelden zorgen, terwijl er voor gegevensopslag een 1TB-harddisk aan boord is.

Het apparaat is verder uitgerust met een blu-rayspeler, 8GB werkgeheugen, usb 3.0-aansluitingen, een geheugenkaartlezer en een hdmi-aansluiting. Wat de ET2410 moet kosten, is nog niet duidelijk.