AMSTERDAM - Mad Catz presenteert een nieuwe gamemuis met een afwijkend uiterlijk. Deze Cyborg R.A.T. 7 Albino is een verbeterde versie van Mad Catz’ eerder uitgebrachte R.A.T. en beschikt onder meer onder twee scrollwielen.

Een van de verbeteringen is een hogere-resolutiesensor van 6400 dpi. Net als bij veel andere gamemuizen is deze resolutie instelbaar. Daarnaast heeft Mad Catz de muis voorzien van een afwijkend uiterlijk met losse modules. Hierdoor krijgen gamers meer controle, stelt Mad Catz, en kunnen ze onder meer de lengte van de muis aanpassen.

Gebruikers kunnen ook de ondersteuning voor de handpalmen en andere onderdelen vervangen, terwijl de ‘Albino’ tevens over verwisselbare gewichtjes beschikt. De muis heeft vijf programmeerbare knoppen en biedt ruimte aan vijftien programmeerbare macro’s.

Misschien nog wel het opvallendst is het dubbele scrollwiel op de muis. De Albino heeft één wiel voor horizontaal scrollen en een ander voor verticaal manoeuvreren door vensters. De Cyborg RAT Albino kost ongeveer 60 euro.