AMSTERDAM - Het Amerikaanse bedrijf Sea-Doo produceert allerlei zaken die met varen en watersport hebben te maken. Zijn nieuwste product is de Sea-Doo Aqua Lounge 4 Person Inflatable, een soort chillplatform voor op het water.

Zoals de naam al doet vermoeden, draait het hier om een opblaasbare kruising tussen een luchtbed en drijvende stoelen, waarin vier mensen op het water kunnen chillen. De Aqua Lounge bestaat uit vier afzonderlijke luchtkamers die voor een goede stabiliteit zouden zorgen, ongeacht het verschil in lichaamsgewicht van de opvarenden.

Verder is de Aqua Lounge uitgerust met een koeler voor drankjes en houders voor glazen. Dankzij de waterdichte mp3-spelers die in de rugleuningen zijn ingebouwd, kunnen de gasten genieten van hun drankjes en muziek alsof ze in de huiskamer zitten, aldus Sea-Doo.

Het drijvende chillplatform heeft een laaggelegen opstapje, om makkelijk aan boord te kunnen klimmen. De prijs bedraagt ongeveer 210 euro voor het drijvende eiland, inclusief een anker en een reparatiesetje om eventuele gaatjes te dichten.