AMSTERDAM – Wie graag gaat duiken én van muziek houdt, kan tegenwoordig allerlei waterdichte mp3-spelers vinden om zijn twee hobby’s met elkaar te verenigen. Firebox vindt het onzin om muzikale duikers een nieuwe mp3-speler aan te smeren en komt met een duikershoes voor de iPod Shuffle.

Het H2O Interval Swim System is een pakket, bestaande uit een stel waterdichte oordopjes en een net zo waterdichte houder voor Apple’s kleinste mp3-speler. De Shuffle past precies in de houder, zodat men de knoppen aan de buitenzijde kan gebruiken om het verpakte muziekspelertje tijdens het zwemmen te bedienen. De houder heeft verder twee openingen aan de zijkanten, zodat hij aan de band van een duikbril kan worden bevestigd.

Het muzikale duikpakket is bedoeld om duikende muziekliefhebbers een financiële meevaller te bezorgen. Maar dan moet men natuurlijk wel al een iPod Shuffle bezitten, anders is men alsnog voordeliger uit met een kant-en-klare mp3-speler voor onder water. De prijs van het H2O Interval Swim System hangt af van het type Shuffle dat men bezit, en loopt uiteen van 56 tot 90 euro.