Samsung lanceert nieuwe Series 3-laptop

AMSTERDAM – Samsung lanceerde komende week de nieuwe Series 3 300V-laptop. De nieuwe laptop wordt een 13,3-inch schootcomputer met stevige hardware en keuze uit een ruime selectie kleuren.

Samsungs nieuwe 13,3-inch laptop bestaat, zoals wel vaker bij laptops, niet uit één specifieke configuratie. Zo is er keuze uit verschillende Intel Core i3-, i5- en i7-processors, twee verschillende accu’s en vijf verschillende kleuren.

De laptop heeft echter in alle gevallen een 13,3-inch scherm dat de beelden aangestuurd krijgt door de ‘nieuwste’ GeForce-videokaart van Nvidia. Welke videokaart dit precies is laat Samsung in het midden, maar de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant laat wel weten dat de hardware krachtig genoeg zou zijn voor het spelen van games.

De nieuwe laptop heeft ook een ‘Fast Start’-functie, waarmee het apparaat binnen drie seconden klaar zou zijn voor gebruik. De accuduur bedraagt bij de kleinste batterij zeven uur, aldus Samsung, terwijl er met een grotere 5200mAH-accu tot negen uur lang kan worden doorgewerkt. De laptop komt medio juli op de markt en heeft een vanafprijs van 649 euro.

 

Tip de redactie