Veho komt met opvouwbare bluetooth-headset

AMSTERDAM – Voor wie op zoek is naar een bluetooth-headset die naast draadloos ook opvouwbaar is en een goed geluid levert, komt koptelefoonfabrikant Veho met de VEP-004-BT.

Wie zijn headset graag makkelijk wegpropt in een tas, heeft niet veel aan een hoofdtelefoon van het ouderwetse oorwarmertype. Maar oordopjes die echt een stevig geluid weten produceren kosten al snel enkele honderden euro’s.

Veho denkt de oplossing te hebben gevonden met zijn nieuwe draadloze headset, de VEP-004-BT. Zoals de laatste twee letters van zijn naam aangeven, communiceert deze koptelefoon via bluetooth met smartphones, tablets en mnoderne mediaspelers. Een onopvallende ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat men ook handsfree kan bellen.

Bijzonder aan de headset is dat hij in hoogte verstelbaar is en ingeklapt kan worden. Hierdoor past het apparaat volgens Veho met gemak in een tas. De headset, die 99 euro kost, heeft een ingebouwde accu die in 2,5 uur kan worden opgeladen en die goed is voor tien uur muziekpret.

 

Tip de redactie