Steeds meer aanwijzingen voor nieuwe iPhone in september

AMSTERDAM – De geruchtenmachine rond een nieuwe iPhone draait al even op volle toeren. Alle geruchten lijken te wijzen op een lancering in september. Fabrikant Pegatron Technology zou inmiddels vijftien miljoen bestellingen binnen hebben.

Dat onthullen anonieme bronnen, betrokken bij het productieproces, tegenover Digitimes.com.

Pegatron produceerde ook exemplaren van de iPhone 4 en zou inmiddels vijftien miljoen bestellingen binnen hebben voor de nieuwe iPhone. Het toestel zou in september verscheept moeten worden. De fabrikant wilde niet reageren op de geruchten.

Lancering

Wanneer alle verhalen van de afgelopen maanden bij elkaar opgeteld worden, staat een lancering in het derde kwartaal, rond september, eigenlijk al vast. Het is echter nog onduidelijk of het een heel nieuw toestel wordt, of meer een updatemodel. Volgens bepaalde bronnen zou Apple zelfs twee toestellen willen lanceren.

Digitimes schrijft dinsdag dat de bestellingen gedaan zijn voor een model dat erg lijkt op de huidige iPhone 4. Details over het toestel blijven dus nog onduidelijk, maar zeker lijkt dat het toestel over een paar maanden op de markt zal verschijnen.
 

Lees meer over:
Tip de redactie